Oferta ROMA - 3 nits a bord

Dissabte. Barcelona - navegació

 

Presentació a la terminal per check in i operacions d'embarcament. Sortida cap a Civitavecchia. Sopar al self-service (inclòs en el preu). Diversió a la discoteca. Nit a bord.

 

Diumenge. Navegació - Civitavecchia (nit al vaixell)

 

Esmorzar i menjar a bord (inclòs en el preu). Jornada a la disposició dels estudiants per gaudir de les instal·lacions del vaixell o realitzar cursos formatius per part dels professors i del monitor. Possibilitat de visitar el Pont de comandament. Arribada a Civitavecchia. Possibilitat de desembarcament i passejar per Civitavecchia o quedar-se a bord per aprofundir temes logístics, portuaris, etc. (a càrrec dels professors/monitors). Sopar lliure i pernoctació a bord.

 

Dilluns. Visita Roma i sortida cap a Barcelona

 

Després de l'esmorzar (inclòs en el preu), trasllat opcional a Roma i visita de la Ciutat Eterna. A la tarda tornada a Civitavecchia per l'embarcament (presentació al port a les 20.30h) acomodació a bord i sortida cap a Barcelona. Sopar al self-service (inclòs en el preu) i diversió a les instal·lacions del vaixell.

 

Dimarts. Navegació - Barcelona

 

Esmorzar i menjar a bord (inclòs en el preu). Jornada a la disposició dels estudiants per gaudir de les instal·lacions del vaixell o realitzar cursos formatius per part dels professors. Arribada a Barcelona i desembarcament.

Civitavecchia
Civitavecchia

Us recomanem consultar periòdicament aquesta secció, si voleu subscriure-us i rebre-les directament al vostre mail, cliqueu aquí