Air Berlin, una de les companyies aèries més importants del centre d'Europa, enllaça Barcelona amb la majoria de capitals alemanes i per descomptat a Berlín, la joia.


L'única companyia "de baix cost" que inclou maletes i dóna servei de càtering durant el trajecte, és per això que és "la teva companyia".

Autocars Roca, és una empresa que després de 50 anys continua essent una empresa de propietat familiar i pionera en el sector discrecional del transport de viatgers i a més a més destacant en els serveis de transport per persones amb mobilitat reduïda. Destaquen per l'immillorable tracte personal, la seva serietat, seguretat i qualitat del servei.

 

SARFA BUS

IBEROCRUCEROS amb els vaixells GRAND HOLIDAY, GRAND CELEBRATION i GRAND MISTRAL té una de les flotes més grans d'Espanya. Disposa de creuers pel Mediterrani, les illes Gregues, nord dEuropa i Carib. Excel·lent servei i garantia, relació qualitat-preu única, amb possibilitat de contractar el pack "tot inclòs". Perfecte per grups d'estudiants, gent gran i incentius, el vostre creuer.

UNA DE LES MILLORS COMPANYIES DE BUSOS D´EUROPA, SERVEI 100% PROFESSIONAL I COMPETENT, AMB GUIES A LES PRINCIPALS CIUTATS D´EUROPA.