Circuit per Àustria

Dia 1. GIRONA – BRATISLAVA - VIENA 

 

Sortida de l'institut a l'hora acordada, trasllat a l'aeroport de Girona.

 

Tràmits facturació en cas d'haver-la contractat, o bé presentació directament a la porta d'embarcament del vol a Bratislava.

  

Arribada a Bratislava, recollida de l'equipatge en cas d'haver-lo facturat, trobada amb l'autocar i trasllat del grup fins a Viena, hi ha uns 90 quilòmetres i el trajecte dura 1h. Arribada a l'hotel, acomodació a les habitacions, múltiples pels alumnes i habitacions dobles i triples pels professors acompanyants (en cas de voler habitació individual, consultar el suplement).

 

Temps lliure fins l'hora de sopar (als països centre-europeus acostuma a ser aviat, entre 7 i 9 del vespre).

Dia 2. VIENA

 

Esmorzar a l'hotel.

 

Al matí, trobada amb un guia local i visita guiada de la ciutat de Viena. Començarem amb la visita del Palau de Schönbrunn. Continuació de la visita per la Ringstrasse: Palaus imperials o Hofburg (Palau de l'Emperatriu Sissi), el teatre Burg, l'Òpera, el Parlament, l'església Votiva, Ajuntament, monument a la pesta.

 

Dinar inclòs en un restaurant de la ciutat.

 

Resta de la tarda lliure, recomanem la visita del famós PRATER, un dels parcs d'atraccions més antics d'Europa, i pujar a la seva nòria, diuen que qui hi puja un dia tornarà a Viena.

 

Sopar a l'hotel i allotjament.

Dia 3. VIENA – HALLSTATT – ST. WOLFGANG - SALZBURG (350 kms)

 

Esmorzar a l'hostel.

 

Sortida amb l'autocar a través de la regió dels llacs austríacs direcció Salzburg. Parada a la Abadia de Melk, que queda a 90kms sortint de Viena, un dels monastirs cristians més famosos d'Europa, situat en un penya-segat rocós.

 

Arribada al poblet de conte anomenat Hallstatt, temps lliure per visitar-lo. Dinar inclòs en un restaurant del poble.

 

A continuació, visita de les mines de sal. Continuarem el viatge fins arribar a Salzburg.

Acomodació a l'hotel Mitte Salzburg, al costat d'una bolera i d'un Kentucky Fried Chicken! Allotjament i sopar inclòs a l'hotel.

Dia 4. SALZBURG 

 

Esmorzar a l'hotel.

 

Trobada amb el guia i inici de la visita a peu de la ciutat. Dinar en un restaurant del centre de la ciutat i temps lliure.

 

A la tarda, recomanem la visita del Palau de Hellbrunn i els jocs d'aigua, que són divertidíssims! Sopar i allotjament a l'hotel.

 

Dia 5. SALZBURG – CASTELL HERREMCHIEMSEE - SALZBURG

 

Esmorzar a l'hotel.

 

Sortida direcció Prien per visitar el Castell de Herrenchiemsee, un dels castells del rei boig. Dinar en un restaurant de la zona.

 

Retorn a Salzburg i temps lliure fins l'hora de sopar.

 

Dia 6. SALZBURG – GIRONA

 

Esmorzar. Sortida ben d'hora al matí direcció l'aeroport de Munich Memmingen.

 

Tràmits de facturació de la maleta en cas d´haver-la reservat, en cas contrari presentació a la porta d´embarcament, previ pas pels controls de seguretat, del vol a Girona.

 

Arribada a Girona, recollida de l'equipatge en cas d'haver-ne facturat, trobada amb el bus i trasllat a l'institut.

FI DELS NOSTRES SERVEIS

 

 

* T'ha agradat aquest circuit?? *

 

* Clica AQUÍ per demanar pressupost sense compromís! *