1. Viatge Praga - Salzburg

Dia 1. BARCELONA - PRAGA

 

Trasllat a l'aeroport de Barcelona.

 

Presentació als mostradors de la companyia aèria, terminal 1. Facturació de l'equipatge, màxim 15kg per persona + 10kg d'equipatge de mà.

 

Arribada a PRAGA, recollida de l'equipatge, trobada amb l'autocar i trasllat del grup fins l'hotel CZECH INN.

 

Temps lliure fins l'hora de sopar. Sopar al Restaurant Retro (situat al mateix hotel, 10 minuts a peu).

 

Al fons es troba el grandiós Castell de Praga
El pont de Carles V

Dia 2. PRAGA

 

Esmorzar a l'hotel.

 

Després, trobada amb el guia local que ens farà una visita guiada de la ciutat de Praga.

 

Visitarem la Ciutat Vella, el Pont de Carles V, el Castell de Praga, el barri de Mala Strana, la Plaça Wenceslao i els principals punts d'interés turístic.

Resta de la tarda lliure. Sopar a l'hotel i allotjament.

 

 

Dia 3. PRAGA

 

Esmorzar i sopar inclosos. Dia lliure per continuar visitant aquesta magnífica ciutat.

 

Excursió inclosa: Tour d'una hora pel riu Vltava amb vaixell (matí o tarda) amb guia inclòs, que va explicant el que es veu en tot moment i les increïbles llegendes de Praga.

Dia 4. PRAGA - MAUTHAUSEN - SALZBURG

 

Esmorzar a l'Hotel, sortida ben aviat per la visita del Mauthausen Memorial, a 250km de Praga (trajecte d'aprox. 4h). Parada a mig camí per descansar.

 

Arribada i visita guiada del Mauthausen Memorial. Es podran veure els crematoris, les sales d'interrogació i els barracons on dormien els presos.

 

Dinar lliure.

Continuació del viatge fins a Salzburg a través del Tirol austríac. Arribada a l'Hotel Trend Hotel Salzburg Mite, acomodació a les habitacions i temps lliure fins l'hora de sopar.

Dia 5. SALZBURG

 

Esmorzar a l'Hotel.

 

Visita inclosa amb guia de la ciutat, d'aprox. 3h de durada. Es va amb bus i a peu, visitant els principals punts d'interés turístic de la ciutat.

 

Dinar lliure.

 

La fortalesa més poderosa d'Europa central, un castell que està en una posició prominent, atracció principal de Salzburg, des de la posició del Castell Hohensalzburg es poden veure els voltants de Salzburg i el riu Salzach millor que a qualsevol altre lloc en la ciutat sencera.

 

El príncep Archbishop Eberhard (1060 a 1088) construïa el primer castell en el Festungberg el 1077. Inicialment, això era poc més que un baluart amb una paret de fusta, servint principalment per a la protecció de tropes Imperials de l'Imperi Romà Sagrat. Tanmateix, durant l'Investiturstreit, una lluita de poder entre el papa Gregor VII i l'Emperador Henry IV va propiciar que s'engrandís; nombroses batalles i episodis bèlics s'han viscut entre les parets del castell, les quals el guia ens acabarà d'explicar.

 

Resta de la tarda lliure.

Dia 6. SALZBURG - MUNICH - GIRONA

 

Després d'esmorzar, sortida direcció l'aeroport de Munich (Memmingen).

Sortida del vol cap a Girona, arribada i trasllats necessaris.

 

FI DELS NOSTRES SERVEIS

 

* T'ha agradat aquest circuit?? *

 

* Clica AQUÍ per demanar el teu pressupost sense compromís *