Proposta de viatge al País Basc

 

DIA 1: Punt d'origen - BILBAO (Pamplona).

 

Sortida des del punt d'origen amb bus direcció Pamplona. A la tarda parada per visitar la ciutat fundada pels romans i travessada pel Camí de Sant Jaume, famosa per les seves festes de San Fermin. Continuació fins a Bilbao. Instal·lació, sopar i allotjament a l'hotel.

 

DIA 2: BILBAO (Getaria, Zumaia, Zestoa, Zarautz, Oñati, Bergara).

 

Esmorzar i sortida cap a la població de Getaria, per conèixer aquesta vila marinera, famosa per ser la ciutat natal del marí Juan Sebastián Elcano, el primer home que va donar la volta al món. Continuació fins Zumaia davant de mar i Zestoa vila de gran tradició termal situada als peus del massís de Izarraitz. Finalitzarem el matí a Zarautz, on es troba la platja més llarga del País Basc i el famós restaurant de Karlos Arguiñano. A la tarda sortida cap a Oñati, la Toledo Basca, visita del seu conjunt monumental per passejar pel seu nucli històric declarat Conjunt Monumental, on destaca la Casa Jauregui, diversos palaus com el de Aróstegui, i l'Església de Santa Marina de Oxidondo.

 

Retorn a Bilbao, sopar i allotjament a l'hotel.

 

DIA 3: BILBAO (Gernika, Bermeo).


Esmorzar i dedicarem el matí a visitar Bilbao. Per aquest matí proposem visitar el Museu Guggenheim (entrada no inclosa) o passejar pels carrers de Bilbao. Com a llocs d'interès podem esmentar la Catedral de Santiago, La Basílica de La nostra Senyora de Begoña, la Universitat Deusto, etc ... Per la tarda ens aproparem fins Gernika. Visita de la casa de Juntes i del vell roure, símbol del poble basc. (Visita permesa en funció dels actes oficials). Continuació cap A Bermeo, el port més important de la Cornisa Cantàbrica. Acabada la visita retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 4: BILBAO (Sant Sebastià, Loyola, Azcoitia).


04 de maig - Esmorzar i sortida cap a Sant Sebastià. Visita guiada de la ciutat. Un guia local ens ensenyarà aquesta preciosa ciutat, inclòs el Monte Igueldo i el Pinta de Los Vents, la platja de la Concha, la catedral, etc. A la tarda sortida per visitar la vila d'Azpeitia molt coneguda pel Santuari de Sant Ignasi de Loiola, fundador de la companyia de Jesús, és a prop del centre urbà i és el conjunt més emblemàtic del municipi. Visita d'aquest conjunt monumental i religiós. Després ens aturarem a la localitat de Azcoitia de marcada significació aristocràtica i senyorial del qual donen testimoni certes construccions civils que encara podem observar.

Retorn a l'hotel, allotjament i sopar.

 

DIA 5: BILBAO - BARCELONA (Vitòria).


05 de maig - Esmorzar i sortida cap a Vitòria, capital alabesa. Visita del seu casc medieval de traçat gòtic, declarada Conjunt Monumental el 1997. Podrem descobrir la Plaça de la Verge Blanca, la Plaça d'Espanya, la Catedral de Santa Maria i la Catedral de Maria Immaculada. Continuació de la ruta de tornada, arribada l’escola a última hora del dia i
fi del viatge i dels nostres serveis.

 

 

 

 

* T'ha agradat aquest circuit?? *

 

 

* Clica AQUÍ per demanar pressupost sense compromís! *