Grimaldi Educa proposa a professors, pares i alumnes de 1er, 2on i 3er d’ESO, desenvolupar els treballs de síntesi a bord del vaixell durant el viatge a Roma. Grimaldi ofereix miniviatges on els alumnes podran estudiar els fonaments de navegació, ecologia marina, sostenibilitat, creació de les rutes comercials i cultura mediterrània, així com visitar la Città Eterna i els seus monuments.Grimaldi facilita un dossier informatiu als docents i materials didàctics pels alumnes, així com el suport d’un monitor per a què els alumnes puguin treballar de forma transversal els diversos conceptes implicats. Pels alumnes que viatgin amb Grimaldi se’ls lliurarà el material didàctic en format d’activitats on cadascuna treballa transversalment unes àrees determinades i permet el treball individual i també fomenta el treball en equip.

 

Per als alumnes de 4rt d’ESO, Grimaldi ofereix l’organització de viatges de fi de curs a Itàlia com a viatge lúdic i a la vegada formatiu i cultural. Per aquesta raó, la companyia proporciona tres unitats didàctiques per treballar durant la travessia:

• La navegació pel Mediterrani

• Ecología marina

• Història i cultura a Roma. A més a més, la companyia presenta als alumnes la possibilitat de visitar els punts més interessants del vaixell i el seu funcionament.