On i Quan..

El viatge de fi de curs és d'una de les coses que recordaràs tota la vida, és el primer gran viatge que fas amb els teus amics i saps que seran dies plens d'alegria, il·lusió i experiències, per això és important que s'organitzin amb temps i amb una agència especialitzada en aquesta classe de viatges ja que hi ha molts detalls que poden fer que el teu viatge no sigui una experiència agradable. Hi ha alguns aspectes a tenir en compte a l'hora d'organitzar el viatge.

ITINERARI ATRACTIU

El primer que cal tenir clar és el destí el que per a això el principal serà que tingueu una reunió amb els professors i posar diversos possibles destinacions per recollir informació d'ells i uns dies després triar democràticament entre tots. Sempre hi haurà algú que preferirien un altre destí, però no us oblideu que viatgeu en grup. Una destinació ha de ser elegit depenent de la finalitat que tingui el viatge. Com gairebé sempre sol tenir un motiu cultural, ja que hauria de ser un país on tingui una gran història i llocs atractius. Tot això hauria de començar uns 4-5 mesos abans de la sortida del viatge, ja que seria aconsellable per agafar els millors preus reservar els vols mínim uns 3 mesos abans.


DATES DEL VIATGE

Les dates venen sempre limitades pel centre que és qui decideix quan fer els viatges, tot i que sol ser la setmana abans o després de Setmana Santa i l'última abans de l'estiu. Tingueu en compte que són dates que són molt conflictives la ser de temporada alta ja que la gran majoria dels grups d'estudiants de tot Europa és quan viatgen, de manera que hi haurà més cues als monuments, però també més ambient. Heu de saber que en altres dates el viatge serà més barat, perquè sempre hi ha altres dates durant l'any en el qual es poden agafar uns dies.