1. Circuit per Turquía

Dia 1. PUNT DE SORTIDA – ISTANBUL

 

Recollida a l'institut a l'hora acordada prèviament, trasllat a l'aeroport de Barcelona.

 

Presentació a l'aeroport 2 hores abans de la sortida de l'avió. Facturació i embarcament. Arribada, assistència i trasllat a l'hotel. Allotjament.

Dies 2, 3, 4 ISTANBUL

 

Estada segons el règim escollit. Dies lliures a Istanbul, ciutat de contrastos i cruïlla de cultures entre Orient i Occident. Possibilitat de participar en diverses excursions organitzades.

Dia 5. ISTANBUL - ANKARA-CAPADÒCIA (avió)

 

ESMORZAR. Al matí d'hora trasllat a l'aeroport d'Istanbul per prendre el vol amb destinació Ankara. Arribada i continuació cap a Museu de les Civilitzacions d'Anatòlia, situat en un mercat cobert del S. XV bellament restaurat, exposa objectes agrupats cronològicament segons les civilitzacions d'Anatòlia: Paleolític, Neolític, Calcolític, Edat de Bronze, assiris, hitites, frigis, urartianas i lidios. Un passeig pel temps. En el camí cap a Capadòcia visita d'una Kervansaray, posada per viatgers i muntures a l'antiga Ruta de la Seda. Sopar i allotjament.

Dia 6. CAPADÒCIA

 

Després d'esmorzar, es fa un recorregut per la regió de bells paisatges naturals barreja dels capritxos de la naturalesa i de l'art humà. Visita panoràmica dels espectaculars paratges volcànics amb formacions geològiques molt peculiars en Avcilar i Güvercinlik. Després ens dirigirem a la vall de Göreme, Museu a l'aire lliure d'esglésies rupestres perforades en monòlits volcànics i decorades amb frescos. A la tarda demostració de l'art mil.lenari de teixir a mà catifes i kilims de reconeguda fama en un taller especialitzat i visita d'un taller artesà on produeixen objectes de decoració i joies.

 

Sopar i allotjament.

 

Durant la seva estada a Capadòcia, a l'alba, amb el suau vent del matí, tindrà possibilitat de gaudir d'unes inoblidables vistes de la regió des d'un globus aerostàtic. Capadòcia és un lloc ideal per provar aquesta agradable experiència.

Dia 8. CAPADÒCIA - BARCELONA

 

Esmorzar i visita panoràmica de la fascinant vall del poble de Uçhisar. A l'hora convenient trasllat a l'aeroport de Nevşehir per sortir en el vol de tornada a Barcelona. Arribada i trobada amb el bus per fer els trasllats necessaris.

 

FI DELS NOSTRES SERVEIS.

 

 

* T'ha agradat aquest circuit? *

 

* Demana AQUÍ pressupost sense compromís!! *