1. Circuit per Brussel·les i Països Baixos

 

Dia 1. PUNT DE SORTIDA - BRUSSEL·LES

 

Trasllat a l'aeroport per agafar el vol a Brussel·les Charleroi.

Arribada a Charleroi i trasllat a Brussel·les ciutat.

Acomodació a l'hotel NH Atlanta, cat. 4* i resta del dia lliure.

 

Dia 2. BRUSSEL·LES

 

Esmorzar a l´hotel.

 

Als carrers de Brusel.les regne una atmosfera acollidora i familiar. Se la coneix per la sorprenent Grand-Place, l'Atomium i el Manneken Pis, les serves cerveses i la xocolata. A la tarda farem l'excursió panoràmica a peu, pel centre de la ciutat.

La Grand Place és un exemple excepcional de la unió eclèctica i molt aconseguida d'estils arquitectònics i artístics característics de la cultura i de la societat de la regió de Valonia. La Grand-Place de Brusel.les constitueix un conjunt homogeni d'edificis públics i privats, que daten de finals del s. XVII. El Manneken Pis, denominat també el “Ketje de Brusel.les”, és un dels personatges més estimats pels ciutadans de la ciutat.

Una llegenda explica que gràcies al seu natural gest va aconseguir apagar la metxa d'una bomba destinada a la Grand Place. Per últim, l'Atomium a la zona moderna de la ciutat, va ser construït amb motiu de la exposició universal del 1958.

 

Allotjament a l'Hotel NH Atlanta.

 

Dia 3. BRUSEL.LES BRUGES GANTE BRUSEL.LES

 

Esmorzar i després sortida direcció les ciutats de Bruges i Gante. El nom de Bruges evoca un ambient màgic i inoblidable, un conte de fades fet realitat. Fa 800 anys, Bruges era la primera gran capital del comtat de Flandes i una de les principals ciutats comercials d'Europa. La forma més adequada de visitar-la és a peu, encara que es pot optar per un passeig amb barca a través dels seus canals medievals.

Al cor de Bruges hi trobem la Grote Markt i l'imponent Atalaya símbol de llibertat i autonomia. A la basílica de la Santa Sang, del S. XII, s´hi guarda la relíquia de la Santa Sang de Jesus. Continuació fins a Gante. Al S. XVI va ser després de París la ciutat més gran d´Europa al nord dels Alps. Les 3 torres són el símbol més representatiu de la ciutat. Corresponen al campari de la catedral de San Bavon, a la Atalaya i a la torre de l'església de San Nicolàs. Des del pont de San Miguel s'obté la millor vista per les fotos més artistiques.

 

Retorn a Brussel·les i allotjament.

 

Dia 4. BRUSSEL·LES - AMSTERDAM - BRUSSEL·LES

 

Després d´esmorzar, sortida direcció Amsterdam.

 

La denominada Venècia del nord. La ciutat combina el seus canals i ponts amb l'arquitectura de S. XVI i XVII, concentrats en una petita superficie. Caminant ens ofereix la història viva d'una de les ciutats més belles i romàntiques d'Europa. Oberta i tolerant, combina una sòlida cultura amb gent d'hàbits senzills.

 

Disfrutarem de la visita amb un passeig navegant pels canals i descobrirem els secrets

de la ciutat que va fer de l'aigua un recurs molt valuós.

 

Retorn a Brusel.les i allotjament.

 

Dia 5. BRUSSEL·LES - AMBERS - LOVAINA - BRUSSEL·LES

 

Esmorzar a l'hotel. Sortida direcció Ambers i Lovaina i visita de les dues ciutats.

 

Ambers és una ciutat oberta, cosmopolita, famosa per la seva catedral gòtica, per ser centre mundial del diamant i per ser el bressol de Rubens i de grans dissenyadors contemporanis. Lovaina, ciutat universitària de Flandes per excel.lència, és coneguda per la Grote Markt o plaça major. Els edficis més destacats daten del S. XV, hi ha l'església de San Pere i el famós ajuntament, una obra mestre del gòtic brabantés.

 

Retorn a l'hotel i allotjament.

 

Dia 6. BRUSSEL·LES - GIRONA

Sortida molt d´hora a l´aeroport de Charleroi per agafar el vol a Girona.

 

Arribada i  FI DELS NOSTRES SERVEIS !

 

* T'ha agradat aquest circuit? *

 

* Clica AQUÍ per demanar pressupost sense compromís *