SABEM QUE ALGUNES VEGADES SORGEIXEN IMPREVISTOS QUE FAN QUE NO ES PUGUI ANAR DE VIATGE, HO ENTENEM I SOM ELS PRIMERS QUE INTENTEM FER TOT EL POSSIBLE PER TORNAR TOTS ELS DINERS, PERÒ NO SEMPRE ES POT, JA QUE ALGUNS PROVEÏDORS ENS APLIQUEN DESPESES DE CANCEL.LACIÓ QUE NOSALTRES MALHAURADAMENT HAUREM DE REPERCUTIR.

 

TRACTAREM CADA GRUP DE FORMA PERSONALITZADA, PERQUÈ CADA DESTÍ I CADA PROVEÏDOR TÉ LES SEVES PRÒPIES POLÍTIQUES DE CANCEL.LACIÓ. 

 

ENS AGRADARIA QUE ENTENGUESSIN QUE DARRERA DE CADA GRUP, HI HA MOLTES HORES DE GESTIÓ I DE VIATGES QUE FEM PER VISITAR ELS GRUPS, CONÈIXER ELS DESTINS, COMPROVAR QUE TOT ESTIGUI I FUNCIONI CORRECTAMENT I COM PREVIST, QUE D´ALGUNA MANERA HEM DE PODER COBRIR. ÉS PER AQUEST MOTIU, QUE EN CAS DE CANCEL.LACIÓ, COBRAREM UN MÍNIM DE 30€ PER PERSONA DE DESPESES DE GESTIÓ.

 

EL NOSTRE COMPROMÍS ÉS ESTAR AL COSTAT DEL CLIENT I AJUDAR-LO EN TOT EL QUÈ ESTIGUI A LES NOSTRES MANS. DISPOSEM D´UN AMPLI VENTALL D´ASSEGURANCES D´ASSISTÈNCIA I DE CANCEL.LACIÓ, PREGUNTEU-NOS.